Vuodepaikka ja pieni aamupala

Lehtikankaan tilalla on kaksi yöpymiseen soveltuvaa 1-4 hengen huonetta yläkerrassa ja kolme alakerrassa. Huoneissa on yhteensä 12 vuodepaikkaa. Lisävuoteita järjestyy tarvittaessa. Liinavaatteet sisältyvät hintaan. Lisäksi voi tilata ruokailuja tilalta tai huolehtia niistä omatoimisesti. Keittolounaita, kahvitarjoilua ja muita ateroita tilauksesta.

42**Per yö/hlö

Tilaa

Kokoustila puoli päivää

Tila soveltuu erityisesti taide- ja terapiaryhmien, sekä urheiluseurojen tarpeisiin ja pienimuotoisten työpaikkakoulutusten pitoon. Yläkerrassa on suurehko näyttelytila, taidenäyttelyjä ja liikunnallisia tilaisuuksia varten. Ryhmätiloja löytyy tarvittaessakamareista, sekä kauniilla ilmalla katetulta terassilta, kesäkeittiöltä ja aitoilta. Kokous-, kurssi- ja juhlatilana toimii talon vanha tupa, johon sopii yhtä aikaa istumaan 20-25 henkeä. Juhlatilaisuuksissa voi lisäksi avata lisätilaa liukuoven takaa kamarista.

70**Puoli päivää/seurue

Tilaa

Koko päivän juhlatilaisuus tai kokous

Juhlatilaisuutta varten voi vuokrata pelkästään koko tilan ja järjestää ruokailut omatoimisesti. Kokous-, kurssi- ja juhlatilana toimii talon vanha tupa, johon sopii yhtä aikaa istumaan 20-25 henkeä. Juhlatilaisuuksissa voi lisäksi avata lisätilaa liukuoven takaa kamarista.

100**Per päivä/seurue

Tilaa

Yleiset tilat

  • Sauna
  • Jääkaappi
  • Grillipaikka
  • Pysäköinti

Talon 60-luvulla rakennetussa laajennussiivessä sijaitseva puulämmitteinen sauna suihkutiloineen on yöpyvien vieraiden käytössä. Talosta löytyy hyvän kokoinen kylmiö vieraiden omille eväille.
 
Omatoimisten ruokailijoiden käytössä on myös kesäkeittiö, jossa kesäaikana aterioidessa voi lepuuttaa katsettaan vehmaissa viljavainioissa ja syksymmällä seurata kurkien ym. muuttolintujen lentoa. Lisäsiivessä on tilava katettu kuisti ilta-auringon suuntaan.

Lisää kuvia tilan rakennuksista ja huoneista löydät kuvagalleriasta.

Lisätietoja puhelimitse

+358 400 806394